Livestream

In verband met privacy en auteursrechten is de livestream alleen te zien voor ingelogde gebruikers. Het beleid van de kerkenraad is dat iedereen een tijdelijke toegangscode mag aanvragen. We zien dat gelukkig ook gebeuren. Uit de hele omgeving/land wordt de dienst meegevierd.
Klik hier om in te loggen. Daar kunt u ook een account aanmaken om diensten te bekijken.

Digitale collecte

Nu we vanwege het coronavirus de eredienst via een live uitzending vieren, hebben we een manier gevonden voor de traditionele collecte in de kerkzaal. We gaan collecteren via de digitale collectezak op https://www.pknpesse.nl/collectezak/. Klik hiervoor op de knop hieronder. In deze digitale collectezak kunt u een formulier invullen voor uw gift voor de collectedoelen van de betreffende zondag doneren.

Graag willen we als kerk deze digitale collectes bij u aanbevelen. We hebben dan wel geen dienst meer in de kerk en geen koffie ná de dienst maar onze kosten gaan wel door. Zo’n 90% van onze uitgaven zijn vast. Die moeten gewoon worden betaald. Denk maar aan het traktement van onze dominee, aan het onderhoud en beheer van de gebouwen, aan de energiekosten. En we missen juist de extra inkomsten van bijvoorbeeld de verjaardagsfeestjes in de achterzaal. Daar waren we nu juist zo mooi mee op weg. Komt wel weer maar nu even niet. We kunnen dus de opbrengsten van de “gewone” collectes niet missen.

De manier van het geld overmaken is gelijk aan die voor het bestellen van de collectemunten; dit kan middels een automatische incasso voor de collecte van de betreffende zondag of door het bedrag handmatig over te maken. Onze voorkeur gaat uit naar een betaling per automatische incasso. Dat is voor onze penningmeester veel eenvoudiger te verwerken en er zijn minder kosten aan verbonden. Dus er blijft netto meer over voor het collectedoel!

Uw gift telt!
De voorlopige collecteopbrengst van zondag 28 november 2021 is:
Diaconie: € 194,50
Kerkrentmeesters € 113,00
Onderhoud Gebouwen € 106,00

Lukt het niet om te geven via internet? Laat het ons weten.
De scriba is telefonisch bereikbaar op 06-34497222 om u te helpen of uw giften in te voeren.

Over deze stream

Diensten van de afgelopen 24 maanden kunnen door leden worden teruggekeken op https://www.pknpesse.nl/diensten/. Leden van andere gemeenten of gebruikers met een geactiveerd account, kunnen de diensten van de afgelopen 7 dagen bekijken. Tijdens de periode dat de kerken gesloten zijn, kunnen ook gebruikers met een niet-geactiveerd account de diensten van de afgelopen 7 dagen bekijken. In deze periode wordt ook de mogelijkheid geboden om live met de diensten mee te kijken op de website voor iedereen met een account.

Tenzij dit verzocht is door de naasten, is het niet mogelijk om rouwdiensten terug te kijken op deze website. Een link en een wachtwoord worden na de dienst gedeeld met de naasten met wie de kerk contact had over de organisatie. Wilt u weten of een dienst terug te kijken is voordat u een account aanmaakt, stuur dan een e-mail naar