Registreren

Als lid van de kerk krijgt u met een account toegang tot het ledengedeelte van www.pknpesse.nl. Accounts zijn persoonsgebonden, dus elke persoon of pastorale eenheid dient een eigen account te gebruiken. Met onderstaand formulier kunt u een account aanvragen. U ontvangt uw inloggegevens direct op het e-mailadres dat u hieronder invult. Uw lidmaatschap moet nog wel gecontroleerd worden, dus het kan even duren voordat u toegang krijgt tot het besloten gedeelte met dit account.

Op het besloten gedeelte kunt u onder andere de kerkdiensten van het afgelopen jaar beluisteren en bekijken. Ook heeft u i.v.m. privacyredenen een account nodig om de medewerkers van een dienst te kunnen zien. Zodra uw account geactiveerd is, kunt u, als u abonnee van het kerkblad bent, Onderweg ook digitaal lezen.

Namen worden, zodra u het invoerveld verlaat, automatisch aangepast naar de de door Het Genootschap Onze Taal aanbevolen schrijwijze.


Geen e-mailadres? Gebruik telefoonnummer@example.com, dus bijvoorbeeld 0528277115@example.com en neem contact op om uw inloggegevens op te vragen.

Niet invullen als geen lid kerk Pesse


Wijk of postcode is verplicht
 Geen wijk/wijk onbekend (neem even contact op)
 Lid Protestantse Gemeente Ruinen (wijk R)
 Geen lid kerk Pesse of Ruinen (wijk E)
 Wijk 1 (Pesse-Noord)
 Wijk 2 (Pesse-Midden en Pesse-Buiten)
 Wijk 3 (Pesse-Zuidoost)
 Wijk 4 (Fluitenberg)
 Wijk 5 (Hoogeveen, Eursinge, Ruinen, Spier, Beilen)
 Wijk 6 (Stuifzand, Noorscheschut, Tiendeveen, Toldijk Hgv, Wijster, Veeningen, Zuidwolde)

¹Vul hier al uw voorletters in, zodat we uw gegevens makkelijker kunnen vinden.
²Het invullen van uw postcode zorgt ervoor dat uw wijk automatisch geselecteerd wordt.