Roon Staal met bekend werk op winter tour

Na zijn kerst tour in december speelt zanger en pianist Roon Staal tijdens de winter tour o.a. het bekendere werk van zijn, inmiddels, 11 albums. Tijdens deze tour van 29 januari t/m 23 februari 2020 doet hij in totaal 18  locaties in Nederland aan. 

Help Me Through The Night, Stay With Me ‘Till The Morning, Pie Jesu, Promise, Bridge Over Troubled Water en Rust In Bewustzijn zijn songs die voorbij komen. Bij het reserveren van kaarten is er de mogelijkheid verzoeknummers uit zijn repertoire door te geven.

Het concert te Pesse in de Ontmoetingskerk vindt plaats op vrijdag 7 februari 2020.
Aanvangstijd is 20.00 uur. De deuren zijn een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Lees verder Roon Staal met bekend werk op winter tour

Open Alpha-avond

Op 3 december jl. sloten we de veertigste Alpha  af met een gezellige feestelijke avond in de Centrumkerk. Er kwamen zo’n vijftig aanwezigen op af: (oud-)deelnemers, familieleden en geïnteresseerden.

Lees verder Open Alpha-avond

Kerstconcert Hoogeveens Christelijk Mannenkoor

Op zaterdagavond de 21ste december aanstaande houdt het Hoogeveens Christelijk Mannenkoor, H.C.M. weer haar jaarlijkse Kerstconcert in de Grote Kerk aan de Grote Kerkstraat in Hoogeveen. Een concert die voor velen het jaarlijks muzikale hoogtepunt is.

Lees verder Kerstconcert Hoogeveens Christelijk Mannenkoor

Plaatselijke regeling (concept)

Op de gemeenteavond van dinsdag 26 november 2019 zal de door de kerkenraad in concept vastgestelde plaatselijke regeling met de gemeente besproken worden.

Vandaag is editie 11 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 12, die op 13 december verschijnt, dient voor 2 december aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

1 december is het zo ver

Vanaf zondag 1 december 2019, eerste advent, zal hier wekelijks de preek verschijnen. Deze is door een ieder terug te lezen.

Evangelisatiedienst zondag 10 november 2019

Evangelisatiedienst zondag 10 november 2019

“Knock-knock-knocking’ on heaven’s door”

Met medewerking van:
Spreekster: Rolanda den Boon-Stapel
Organist: Harm Hoeve
Drummer: Jasper Dam
Solisten: Irene Vos en Marit van der Zwaag
en diverse gemeenteleden

Iedereen is welkom vanaf 9.45u. Vanaf dan zal er ingezongen worden. De dienst begint om 10.00u. Na de dienst is er gelegenheid om een kopje koffie/thee/fris te drinken in de Ontmoetinsruimte.

De organisatie is in handen van de Evangelisatiecommissie van Pesse, Fluitenberg en Stuifzand

Vandaag is editie 10 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 11, die op 15 november verschijnt, dient voor 4 november aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

40e Alpha weekend, najaar 2019

Na 5 cursusavonden was het 11 oktober zover: we vertrokken met 6 teamleden op vrijdagavond naar Denekamp.
De dag erna zouden de 9 deelnemers arriveren.

Lees verder 40e Alpha weekend, najaar 2019

Vandaag is editie 9 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 10, die op 18 oktober verschijnt, dient voor 7 oktober aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg