Vandaag is editie 10 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 11, die op 16 november verschijnt, dient voor 5 november 18.00u aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Evangelisatiedienst november 2018

Zondag 18 november is er weer een evangelisatiedienst.

Spreekster: mevr. Rolande den Boon-Stapel uit Zuidwolde
Organist: dhr. Harm Hoeve

De dienst zal plaatsvinden in de Mariakerk te Ruinen.

Iedereen is welkom vanaf 9.30u voor een kopje koffie of thee of een glas fris.

Klik op de poster om deze te vergroten

Alpha-weekend oktober 2018

38e Alpha-weekend, najaar 2018

Na 5 avonden was het 5 oktober zover: we vertrokken als teamleden op vrijdagavond naar Denekamp en werden de volgende ochtend gevolgd door de deelnemers.

Vrijdagavond zetten we alles klaar voor het weekend en werden we toegerust in het bidden met elkaar en voor elkaar om de ander zegenend bij God brengen. We mochten dat ook voor elkaar doen in kleine groepjes en dat was een bijzonder moment! Het maakte ons als team hechter en in vertrouwen op Gods kracht kon het weekend beginnen.

Lees verder Alpha-weekend oktober 2018

Vandaag is editie 9 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 10, die op 19 oktober verschijnt, dient voor 8 oktober aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Stay Tuned festival

Op zaterdag 17 november wordt voor de tweede keer het Stay Tuned festival georganiseerd. Tijdens het Stay Tuned festival treden diverse bands op. Deze bands spelen elk in hun eigen genre. Van pop tot metal, maar wat ze met elkaar gemeen hebben is een christelijke inslag.

Dit jaar wordt het festival in Het Podium in Hoogeveen gehouden. De zaal is open vanaf 19.00u en de eerste band zal om 20.00u de aftrap verzorgen. Het doel van het Stay Tuned festival is om mensen in contact te brengen of in contact te houden met het christelijk geloof door middel van muziek. Doordat het muziekgenre breed is, spreken ze hiermee een groot publiek aan.

Inmiddels zijn MyParable, Angelic Forces, Nobuts en Proclaim al vastgelegd. De voorverkoop is gestart. Kaarten zijn verkrijgbaar bij De Tamboer en Bakkerij De Soete Suickerbol te Noordscheschut.

De Earlybird-tickets zijn te koop tot 1 oktober voor € 7,50 per stuk.

Daarna gaat de normale voorverkoop van start voor € 10,- per kaartje. Vanaf 8 november zijn de tickets alleen nog aan de deur verkrijgbaar en kosten ze € 12,50.

Meer informatie is te vinden via www.staytunedfestival.nl.

En houd de facebookpagina in de gaten voor leuke acties!

Alpha Hoogeveen – Najaar 2018

Het kan al…

Met dank aan God,zijn we op dinsdag 4 september jl. met onze 38e Alpha van start gegaan.
27 personen totaal.
Ook landelijk gezien is het best bijzonder dat we vanaf het jaar 2000 onafgebroken 2x per jaar een Alpha  konden houden met in totaal nu toch wel bijna 760 deelnemers. God heeft ons gezegend…

Alpha-Nederland had in zijn landelijke advertenties staan: ”Alpha wijst jong en oud de weg tot Jezus”
Dat willen wij als team ook graag doen…, want daar gaat het om.
17 deelnemers in de leeftijd van 26-80 jaar hebben zich uiteindelijk aangemeld en we trekken als Alpha-team graag een tijdje met hen op.
In de campagne van Alpha Nederland gedurende 2017 was de slogan: “Alpha; mijn grootste avontuur’.
Hopelijk mogen de huidige deelnemers dat ook zo beleven. Dit jaar is het thema: “Ontmoeten, vragen, ontdekken”

Lees verder Alpha Hoogeveen – Najaar 2018

Vandaag is editie 7 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 8, die op 24 augustus verschijnt, dient voor 13 augustus aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Vandaag is editie 6 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 7, die op 13 juli verschijnt, dient voor 2 juli aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Concert van “Eiland Urk” in Hoogeveen

Op zaterdag 22 september zal het Christelijk Mannenkoor “Eiland Urk” een concert geven in de Hoofdstraatkerk Hoogeveen. De avond staat onder leiding van ds. Van Zanden.

Alpha Hoogeveen – Najaar 2018

Het kan al…

Je kunt je al aanmelden voor onze 38ste interkerkelijke Alpha Hoogeveen en omstreken die op dinsdagavond 4 september 2018 van start gaat!

Meer dan 24 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus gevolgd. In Nederland waren dat er ruim 265.000.

De Alpha-cursus is een zoektocht naar de betekenis van het christelijk geloof. Een zoektocht waarbij veel mensen gaandeweg ontdekken wie God voor hen wil zijn. Tijdens de cursus ga je met elkaar gezellig eten, maar ook praten en luisteren naar wat God ook in 2018 nog te zeggen heeft.
Aan de Alpha-cursus doen mensen mee met heel verschillende achtergronden en leeftijden. Sommigen hebben geen kerkelijke achtergrond en anderen zijn al jaren niet meer in de kerk geweest, of doen dat heel trouw, maar toch…
Veel christenen die meedoen ervaren de cursus als een nieuwe stimulans voor hun geloof. Alpha is laagdrempelig, leerzaam en ook gewoon leuk en gezellig!
U/jij bent hartelijk welkom!

 

Aanmelden in verband met de organisatie graag zo snel mogelijk.

Voor meer informatie en opgave:
Femmy Peursum
0528-241437 of 06-51600684
e-mail: