Uitnodiging gemeentezondag

22 september 2019
Gemeentezondag
“Een goed verhaal”

  • Goede gesprekken & ontmoeting
  • Heerlijke lunchgerechten
  • Creatieve uitdagingen
  • Samen zingen
  • Een spannende escaperoom
  • Workshop koken
  • Workshop bloemschikken
  • Workshop zingen
  • Workshop creatief – meerdere vormen

Van harte welkom op de gemeentezondag

Na de dienst is er in en rond de Ontmoetingskerk van alles te doen

Voor een aantal activiteiten vragen we aanmelding vooraf. In de hal van de kerk staat een bus om de aanmeldstrook in te leveren.

Uitnodiging ontmoeting jeugdwerk

Op zaterdag 14 september maken we met alle vrijwilligers in het jeugdwerk van onze gemeente een gezamenlijke start voor het nieuwe seizoen!

Ontmoetingsdag jeugdwerk
14 september 2019
9.00 – 12.30 uur in de Ontmoetingskerk

Nog niet aangemeld??
Dat kan nog tot 10 september bij Arnold en/of Tineke:

Vandaag is editie 8 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 9, die op 20 september verschijnt, dient voor 9 september aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Vandaag is editie 7 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 8, die op 23 augustus verschijnt, dient voor 12 augustus 18.00u aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

40e Alpha

Op dinsdagavond 10 september a.s. hopen we van start te gaan met onze 40e interkerkelijke Alpha Hoogeveen en omstreken!!!

Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus gevolgd. In Nederland waren dat er ruim 280.000. Bij ons al ruim 770…

Lees verder 40e Alpha

Vandaag is editie 6 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 7, die op 19 juli verschijnt, dient voor 8 juli aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Tentdienst zondag 18 augustus 2019 – “Like Share Follow”

Vandaag is editie 5 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 6, die op 14 juni verschijnt, dient voor 3 juni aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Open Alpha-avond

Verslag van de open Alpha-avond op 23 april 2019.

Na de ontvangst met koffie/thee en gebak, gemaakt en meegenomen door de deelnemers van Alpha 39, heet Femmy ons van harte welkom. Ook de algehele leiding van deze avond is in handen van Femmy. Ineke Diphoorn zal ons vanavond begeleiden met zang en muziek.

Lees verder Open Alpha-avond

Evangelisatiedienst zondag 26 mei 2019 – “De muzikale fruitmand”

Evenals vorig jaar hopen wij op 26 mei 2019 weer “De muzikale fruitmand” te verzorgen. Aanvang: 9.45 uur. We beginnen dan met inzingen. Onze voorganger in deze evangelisatiedienst is: ds. Marianne Paas Feenstra. De muzikale medewerking wordt verleend door Harm Hoeve (orgel), Arjan en Edith Post (trompet), Jasper Dam (drum) en diverse gemeenteleden.

Na de dienst is er voor iedereen koffie/thee/fris
Plaats: Ontmoetingskerk, Hoogeveenseweg 22 te Fluitenberg
Iedereen is van harte welkom!

Poster dienst muzikale fruitmand