Vandaag is editie 10 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 11, die op 15 november verschijnt, dient voor 4 november aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

40e Alpha weekend, najaar 2019

Na 5 cursusavonden was het 11 oktober zover: we vertrokken met 6 teamleden op vrijdagavond naar Denekamp.
De dag erna zouden de 9 deelnemers arriveren.

Lees verder 40e Alpha weekend, najaar 2019

Vandaag is editie 9 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 10, die op 18 oktober verschijnt, dient voor 7 oktober aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Uitnodiging gemeentezondag

22 september 2019
Gemeentezondag
“Een goed verhaal”

  • Goede gesprekken & ontmoeting
  • Heerlijke lunchgerechten
  • Creatieve uitdagingen
  • Samen zingen
  • Een spannende escaperoom
  • Workshop koken
  • Workshop bloemschikken
  • Workshop zingen
  • Workshop creatief – meerdere vormen

Van harte welkom op de gemeentezondag

Na de dienst is er in en rond de Ontmoetingskerk van alles te doen

Voor een aantal activiteiten vragen we aanmelding vooraf. In de hal van de kerk staat een bus om de aanmeldstrook in te leveren.

Uitnodiging ontmoeting jeugdwerk

Op zaterdag 14 september maken we met alle vrijwilligers in het jeugdwerk van onze gemeente een gezamenlijke start voor het nieuwe seizoen!

Ontmoetingsdag jeugdwerk
14 september 2019
9.00 – 12.30 uur in de Ontmoetingskerk

Nog niet aangemeld??
Dat kan nog tot 10 september bij Arnold en/of Tineke:

Vandaag is editie 8 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 9, die op 20 september verschijnt, dient voor 9 september aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Vandaag is editie 7 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 8, die op 23 augustus verschijnt, dient voor 12 augustus 18.00u aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

40e Alpha

Op dinsdagavond 10 september a.s. hopen we van start te gaan met onze 40e interkerkelijke Alpha Hoogeveen en omstreken!!!

Meer dan 25 miljoen mensen wereldwijd hebben de cursus gevolgd. In Nederland waren dat er ruim 280.000. Bij ons al ruim 770…

Lees verder 40e Alpha

Vandaag is editie 6 van Onderweg verschenen. Hij valt een dezer dagen bij u op de mat. Het kerkblad is voor abonnees van Onderweg ook digitaal te lezen op het besloten gedeelte van de website.

Kopij voor editie 7, die op 19 juli verschijnt, dient voor 8 juli aangeleverd te worden bij de redactie van Onderweg. Bij voorkeur aanleveren als bewerkbare bestanden via .

Nieuwe editie Onderweg

Tentdienst zondag 18 augustus 2019 – “Like Share Follow”